úterý 25. října 2011

My Own PARTY!

Celý den jen ležím v posteli, poslouchám tu nejlepší hudbu, koukám na ty nejlepší filmy, popíjím ty nejlepší čajíky, jím to nejlepší jídlo co si sama uvařím (čínské polévky to nejsou!), dávám na sebe ty nejaromatičtější mastičky . . . užívám si. Ale kdyby mě to tak nebolelo, tak bych si snad myslela, že tu mám soukromou párty! Nemám ráda když jsem nemocná!
Říkám si, že bych raději seděla ve třídě a učila se, a klidně psala i ty testy. NE nejsem blázen! 
Snad se co nejdříve uzdravím a stihnu si užít prázdniny, tak dlouho se na ně těším! Achjo. 

Udělala jsem žebříček mých nejoblíbenějších filmů. (Už dlouho jsem se k tomu hodlala, ale dneska jsem měla opravdu hodně času a hlavně filmovou náladu!) 

Škola života - úžasný film, líbí se mi, jak je natočen jakoby ve staré době a přitom tak novodobě.  


500 dní se Summer - Další úžasný film, dovedu se na něj dívat klidně i 3 krát za sebou, nevadí mi, že ty fráze znám nazpaměť. Fascinuje mě styl natočení filmu.

Passengers - Film u kterého jsem fakt uvažovala, dávala si puzzle do sebe až "cvak" a všechno jsem pochopila. Ten film mě bavil! A bavil mě i hodinu po shlédnutí i dvě hodiny po shlédnutí! Furt jsem o něm uvažovala. A navíc . . . hlavní hrdinku Anne Hathaway zbožňuju.

One day - Film který teprve jde do českých kin. Jak mě štve, že ho u nás nepromítají, jenom v Cinestaru (kam jedu hodinku), ale v tak blbý čas, že dostat se tam nedostanu! Stáhla jsem si ho, sice  ruštině, ale trochu jsem i rozuměla! Trailer mě tak nadchnul, ale film trošičku zklamal, čekala jsem od něho více, ale i tak je úžasný! Hlavně obsazení filmu je hvězdné! 

Remember me - Film, na který se můžu dívat pořád dokola a doufám, že nikdy mě neomrzí. A to nejen kvůli krásnému herci Robertu Pattisonovi. 

Deník princezny 1, 2 - Na ty film jsem koukala jako menší a koukám i teď.  Žádné přemýšlení, je tak jednoduchý a to se mi na něm líbí.

On je fakt boží - prostě holčičí film. Má hezké herce a luxusní soundtracky.

Past na rodiče - starý film, ale stále se drží mezi mýma nejoblíbenějšími. Jako malá jsem obdivovala ty holky.


Black swan - film z trochu jiného soudku, je hlavně o uvažování. Hodně propracovaný film, hlavně scény, kdy se herečka dostává do svého druhého já a nebo také baletní scény. 

Velmi nebezpeční známosti - film, kde mě udivuje, jak člověka dovede jedna osoba změnit. Je sice trošku starší, ale to mu neubírá na dokonalosti. Ze začátku mě sice nebavil, ale později ano. 

3 komentáře:

Thank you!
xoxo