neděle 2. října 2011

Broadway

Ve čtvrtek ani pátek jsme se neučili, jupí! No, byli jsme v divadle a tančili to naše vystoupení - pomádu. Zajímavé. Ve čtvrtek byla generálka. Takový zmatek, ani šatnu jsme nemohli najít, ale nakonec jsme si přivlastnili nějakou zkušebnu, velkou zkušebnu (jen pro nás). Čekali jsme asi dvě hodiny než na nás přijde řada a pak nastoupili. OU! Ne že by se nám to zrovna povedlo, spletli jsme si řady a další prkotiny, ale lidi v hledišti to prý nepoznali . . . Great! 
Další den jsme měli dojít do divadla až na 9:30, takže jsem se hezky prospala. Pak zase čekat dvě hodinky než vstoupíme, tentokrát před školou. Celkem se to i povedlo, ale to odpoledne bylo lepší, podle mě jsme si to více užili. 
Na oběd jsme si zašli do Nana na pizzu! Nomnom. Jsme si srazili stoly, ale i tak to bylo málo. Bylo nás trošku více. 
Další část dne, ta mírně nudnější, museli jsme čekat do pul 4 - to jsme měli dojít k divadlu na odpolední vystoupení. Procházeli jsme se po náměstí, koukali po obchodech, obdivovali fontánky, seděli na lavičkách a hlavně fotili, fotili a fotili. 
To poslední vystoupení se nám celkem povedlo. Ale před vystoupením, to bylo . . . všude byl totálně strašný vzduch, prostě hodně lidí na malém prostoru. Všem se točila hlava, bylo jim vedro, a celkově jsme vypadali nemocně, takže se rozdávali ibalginy ve velkém!
 . . . Týjo, my máme luxusní třídu! . . . 
Společná fotka.

S Verunkou.

Důležitá příprava.

Adél.

Ten účes nalevo jsem dělala já! Ha ha ha.











3 komentáře:

  1. Beautiful photos...Love the headbands in girls hair!

    http://lonenlyday.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Ta Adél s rtěnkou bomba! a super fotky taky-takove krasne pohodove:)

    OdpovědětVymazat
  3. Naozaj krásne fotky!
    Sluší to všetkým! <3.

    http://theworldbykejmy.blogspot.com/.
    Kejmy <3.

    OdpovědětVymazat

Thank you!
xoxo