pondělí 29. srpna 2011

GOLF.

Včera jsem poprvé vyzkoušela golf. Když jsem o tom někdy slyšela, že to někdo hraje, tak jsem si řekla: "Proboha, to je taková ta hra pro snoby." Vůbec mě to nelákalo, ale pak jsem chytla hůl do ruky napřáhla a, a, a? Promáchla do prázdna, vůbec mi to nešlo! Ale postupně už jsem se i trefila a dokonce to letělo a celkem i daleko! Musím říct, že je to dobrý sport a jak jsem si kdysi říkala, že je jen pro snoby? Mýlila jsem se.
U mě bylo nejhezčí, že i když jsem se netrefila, závěrečnou pózu jsem udělala tak, že kdyby se nikdo nedíval vedle mě, tak by nepoznal, že ten míček neodletěl.
Za rok se budu moct s hrdostí postavit vedle Tigera Woodse.
Večer jsme šli nakupovat do shoppinu, Jupíí! NIC TAM NEMAJÍ! Aspoň mi se to tak zdálo, už mají všude podzimní věci, hezké, ale dost předražené! Koupila jsem si náramek s kytičkama, šaty do tanečních (Už v září!) a papuče do školy, už jen 3 dny . . . nechci to slyšet!










3 komentáře:

  1. máš hezký tričko.celá si hezká,poslední fotka je úžasná! Taky jsem si to myslela,že je pro snoby-což si myslím doteď,kdo to hraje závodně,musí utratit dost peněz,ale celkem mě to taky baví:D a tyhle kožený pletený pásky jsou nejhezčí <3

    OdpovědětVymazat

Thank you!
xoxo